Wie ben ik

Hè jij! Wat leuk dat je terecht bent gekomen op mijn persoonlijke blog! Hieronder zal ik je iets meer vertellen over mezelf en over mijn persoonlijke blog!

Over Sanne

Ik zal mezelf even voorstellen, Ik ben Sanne Vermeulen en ik ben 24 jaar. Deze blog geeft eigenlijk ook een beetje weer wie ik ben als persoon. Enthousiast, vrolijk, sociaal en zelfs een tikkeltje perfectionistisch en heel erg gepassioneerd in het gene wat ik heel graag doe. Ik probeer toch wel dagelijks een momentje te nemen om bezig te zijn met mijn blog om jullie zo op de hoogte te houden van allerlei nieuwtjes als het aankomt op reizen, fashion, beauty en nog veel meer. Momenteel zit ik op dit moment in het laatste jaar van mijn hbo-opleiding Communicatie en doe ik het bloggen vooral voor erbij. Iets wat ik echt fantastisch vind om te doen is dingen delen met jullie waar ik ontzettend veel van hou en heel erg enthousiast over ben. Dat is ook een van de redenen waarom ik blog en waarom ik mijn hbo-studie zo geweldig vind. Ook in mijn vrije tijd hou ik me heel erg bezig met de nieuwste trends op het gebied van mode, lifestyle en reizen en hier probeer ik jullie dan ook zeker in mee te nemen. Daarnaast hou ik er ook heel erg veel van om leuke dingen met mijn vriendinnen te doen, te reizen, uit eten te gaan, of gewoon een rustig avondje op de bank Neftlix kijken of een goed boek lezen. Kortom ik hou heel erg van afwisseling en het is dan ook de bedoeling dat dit terugkomt in mijn blog.

relax
diner