Gefeliciteerd, je bent in verwachting! Je kunt vast niet wachten tot de kinderkamer klaar te gaan maken en met het inkopen van allerlei leuke spulletjes. Wanneer je eenmaal die inkopen gaat doen, is het handig om een lijstje voor jezelf te maken, je vergeet namelijk gemakkelijk wat spulletjes. Hieronder sommen we een aantal dingetjes op. Wil je een hele checklist? Die vindt je hier.

Babykleertjes

Tja, je kersverse baby heeft natuurlijk kleding nodig. Daarom kun je heerlijk op zoek naar de allerleukste babykleding in Etten-Leur. Ga voor schattige printjes, fijne stoffen en comfortabele vormen. Geniet er nog maar even van, want over een paar jaar zal je kindje een eigen smaak ontwikkelen en de door jou gekozen kleding misschien helemaal niet meer willen dragen.

Knuffel

Je wilt natuurlijk dat je nieuwe kindje zich comfortabel en veilig voelt. Nu zullen we het niet zo ver nemen dat we vinden dat een knuffel de veiligheid van familie kan bieden, maar een knuffel zorgt zeker voor een gevoel van veiligheid tot op zeker niveau. Vrijwel alle kinderen hebben een favoriete knuffel in hun jonge jaren en zijn daar helemaal aan verkocht.

Luiers

Ja, helaas staan baby’s er nogal om bekend dat ze vrij veel poepen en plassen. Daarom heb je behoorlijk wat luiers nodig en het kan helemaal geen kwaad om deze alvast in te slaan. Koop ze wanneer ze in de aanbieding zijn en bouw zo alvast een voorraad op. Je zult ze straks allemaal nodig hebben, dus wees niet bang om er te veel te kopen.

Een wipstoeltje en speelkleed

Je wilt natuurlijk dat je baby ook leuk kan spelen en daarom is een wipstoeltje en een speelkleed ook een echte aanrader. Hang een mobiel boven de wieg, waar je baby naar kan grijpen. Dat gaan ze vaak na een maand of drie doen en dat ziet er hartstikke leuk uit. Het wipstoeltje is ook een goede. Je baby kan zo makkelijk zitten en de ruimte rondkijken.