De winter is nu echt aangebroken en we moeten ons helaas toegeven aan de koude, sombere dagen… De hoogste tijd om jouw gaderobe uit te breiden met fijne knitwear! Van onmisbare basics tot uitgesproken truien en vesten, Sissy-Boy heeft het allemaal.

Basics heb je nooit genoeg

Met wat basics in de gaderobe kan je alle kanten op, er valt eindeloos mee te combineren! Zo combineer je een mooie basic trui met uitgesproken sieraden of je gaat voor een minimalistische look. Draag een basic gebreid vest op een uitgesproken blouse of top, voor net dat beetje extra. Hou je van basic, maar wil je toch iets unieks? Ga dan voor een basic trui met een uitgesproken kleur! Draag kleur op kleur, of combineer een felle kleur met een rustige tint. Combineer een basic item zoals jij dat wilt en geef een persoonlijke draai aan jouw look.

Net dat beetje extra

Naast basic knitwear, heeft Sissy-Boy ook genoeg truien met een printje of een extraatje! Zoals sweaters met een stoer colorblock design, maar ook een schattig printje. Zoals elegante parels, knoopjes of ruffles. Maar ook truien met een twisted achterkant die je aan twee kanten kan dragen. Combineer de verschillende knitwear op een nette pantalon of chino, of draag een trui op een stoere jeans. Draag er sieraden bij of accessoires, zoals prachtige oorbellen, een stoere riem of een trendy snap cap, zo ga jij stijlvol de deur uit!

Eindeloos combineren

Naast heerlijke truien, heeft Sissy-Boy ook warme vesten die je eindeloos kunt combineren! Zoals een beige vest met lurex, een bruin vest met pofmouwen en een vest met ballonmouwen. De vesten zijn perfect te combineren met een blouse of top, zodat jij de iets wat zomerse blousejes het hele jaar door kan dragen! De vesten zijn te combineren met diverse items, zodat jij heel jouw garderobe kan mixen en matchen.