Jullie weten allemaal al, ik ben gek op sieraden. Alle mogelijke sieraden of het nou oorbellen, ringen, armbandjes of horloges zijn, ik ben er zot op. Ik spendeer denk ik iedere maand wel een honderd Euro uit aan sieraden.

Accessoires zijn makkelijk aan te brengen en kunnen op eenvoudige wijze je direct van een andere look voorzien. Enfin, misschien zijn jullie wel enorm benieuwd naar mijn meest recente aanwinsten van deze maand.

Trouwe volgers van de blog die weten wel dat ik een groot liefhebber ben van de webwinkel ikbensieraden.nl. Dit is mijn #1 leverancier als het aankomt op sieraden. Daarnaast kijk ik vaak rond op Etsy en Marktplaats. Op die drie websites vind ik altijd wel toffe sieraden voor goede prijzen echt goede deals.

Laatst was ik specifiek op zoek naar slavenarmbanden. En die hebben ze gelukkig ook bij ikbensieraden.nl. Enfin ik heb er direct een stuk of 4 paar van besteld. Waarom niet? Zoals de zilveren bamboe armband. Wat een leuk armbandje zeg. Gemaakt van echt S925 zilver. Kostte me nog geen 13 Euro nou dat kan iedereen zich veroorloven. En dan de punk draken bot RVS slaven armband die kon ik ook niet laten liggen eerlijkheid gebiedt te zeggen.

Ik wilde dit keer ook graag wat mee bestellen voor mijn vriendje Joshua. Ik vond hier prachtige heren oorbellen. Ik denk dat Josh daar wel blij mee is. Hij is niet zoals typische Nederlandse mannen die sieraden verafschuwen. Josh die draagt alles wat ik hem voorleg, hij vertrouwd mijn mode visie blindelings en dat heeft hem geen windeieren gelegd!

Enfin de sieraden waren zoals  gebruikelijk weer zeer snel in huis. Stuk voor stuk leuke sieraden die we dagelijks zullen dragen schat ik zo in. Enfin, dat is het weer dit was het sieraden shoplog van de september van 2018, volgende maand weer een aflevering.