Laat je niks wijs maken. Door het dragen van sieraden ben je niet ijdel, je houdt gewoon van jezelf. Want doe je dat niet, waar ben je dan?

Dit is ook nog eens heel erg belangrijk in je relatie met anderen. Wie zichzelf niet liefheeft, is er niet klaar voor om zich aan een ander te geven.

Sorry, we drijven een beetje af van het onderwerp. Want dat is het effect dat sieraden hebben op jouw verschijning. En ja, we weten wel dat die erom bekend staan heel duur te zijn, maar op ieder potje past een dekseltje. En bij ieder beursje past een ringetje.

Dat is onze speels emanier om te zeggen dat er voor ieder budget wel mooie sieraden te vinden zijn. Die voeg je toe aan je favoriete outfits tijdens speciale gelegenheden. Maar ook in het dagelijks leven draag je ze natuurlijk met gepaste trots! Hieronder hebben we enkele van de meest populaire sieraden doorten opgesomd en hun eigenschappen beschreven. Wat past het beste bij jou?

Ringen

Geef je iemand een hand, dan valt jouw schitterende ring pas echt goed op. Het kan een cadeau zijn geweest van iemand, misschien is ‘ie al generaties lang in jouw familie. En je gebruikt het natuurlijk om je geliefde een aanzoek mee te doen. Het edelmetaal bepaal je zelf, net als de specifieke kleur ervan – jazeker, daar zitten verschillen in, vraag de smid maar! Bovendien kun je een grote edelsteen kiezen om je ring te sieren. Of een heleboel kleintjes op een rij! Ook hier zijn er weer een heleboel verschillen in soort, grootte en kleur uit te kiezen. Want uiteindelijk stel jij samen met een expert een ring samen die perfect bij jouw stijl past!

Kettingen

Over stijl gesproken. Er zijn veel mensen die een gouden ketting dragen, maar waarom zou je die niet uniek maken? Denk bijvoorbeeld aan een medaillon waar bijvoorbeeld foto’s in zitten van mensen die je lief hebt. Natuurlijk kan de hanger ook de vorm hebben van een naam: de jouwe of juist degene van wie je de ketting gekregen hebt. Is een dierbare overleden? Dan kun je een deel van zijn of haar as bij je dragen in een glazen cilinder. Ook een druppel bloed van je partner kan hierin gegoten worden! Is dat je iets te luguber? Dan is een plaatje met een vingerafdruk ook mogelijk. En bovendien heel uniek!

Oorbellen

Deze sieraden doen het heel goed als cadeau. En ja, ook aan jezelf! Wees bedachtzaam tijdens het uitzoeken, aangezien ze een prominente plek innemen: het gezicht. Oké, het hoofd. Maar ze zitten dichtbij het gezicht en worden dus gezien. Zeker wanneer ze een geschenk zijn, moet je dus zeker zijn dat ze bij de ontvangster in de smaak zullen vallen. Verder ben je net als altijd volledig vrij om te kiezen wat jij maar mooi vindt!