Wanneer je na vijf keer checken toch echt denkt dat je alles hebt ingepakt maar alsnog spullen vergeet. Bijvoorbeeld die strandhanddoek die op het balkon hing te drogen of die lippenstift die je nog snel voor vertrek even opdeed. Gelukkig ben je niet de enige want er zijn heel veel mensen die hun spullen vergeten. Hieronder vind je een lijstje van de meest vergeten spullen in vakantiewoningen. Zo weet jij in ieder geval dat je nog even goed moet checken of je ook deze spullen bij hebt.

Doucheproducten

Deze is best begrijpelijk, het kan natuurlijk voorkomen dat je met alle haast bij het inpakken omdat je natuurlijk voor 11.00 uitgecheckt moet zijn even vergeet achter het douchegordijn te kijken. Staat daar nog een hele set aan je lieveling shampoo, douchegel en haarmaskertjes.

Opladers

Dit is wel een van de meest vergeten producten als het aankomt op vakantiewoningen. Een oplader wordt vaak vergeten omdat deze in het stopcontact blijft zitten en je hier waarschijnlijk niet aan denkt omdat je telefoon op het moment van vertrek natuurlijk goed opgeladen is. Dit is al snel heel zonde omdat een nieuwe oplader toch vaak wat kost.

Föhns en scheerapparaten

De föhn wordt heel vaak vergeten door vrouwen. Zo opgeruimd als we zijn verdwijnt deze vaak in een la of kast en wordt deze minder gebruikt dan in eerste instantie de bedoeling was. Bij het checken van de woning wordt deze dan ook vaak over het hoofd gezien. Dit geldt hetzelfde voor scheerapparaten voor mannen. Misschien is het dan toch verstandig om de badkamerkastjes nog een paar keer extra te checken.

Jassen en vesten

In ons koude kikkerlandje hebben we ze vaak genoeg nodig; jassen en vesten. Op vakantie gelukkig niet maar dit is ook tegelijkertijd de reden waarom deze items vaak vergeten worden. Wanneer ze aan de kapstok hangen en deze zich net achter een deur bevindt wordt het al snel over het hoofd gezien en meestal kom je er pas achter op het moment dat je weer voet zet in Nederland en het toch behoorlijk fris is.

Zwemkleding

Voor zwemkleding geldt hetzelfde als voor de handdoeken. Wanneer je nog even snel een duik wilt nemen voordat je vertrekt dan laat je vaak nog even je strandlaken en bikini op het balkon drogen. Dit is dan ook gelijk de reden waarom dit vaak vergeten wordt omdat je niet altijd het balkon meepakt bij de laatste check ronde. Het is natuurlijk super zonde om deze items te vergeten dus onthoudt ook, check nog even het balkon!