Mark mijn vriend is binnenkort weer jarig. Ben op zoek naar een echt leuk apart uniek cadeau. Geen dertien in een dozijn cadeau, daar zijn er al genoeg van toch. Enfin, ik wilde dit keer iets pikants doen. Een speeltje voor in de slaapkamer leek me een leuk idee.

Ik ging een beetje Googelen en ook zoeken op de sociale media. Ik kwam uiteindelijk terecht op de website van De Paarse Keizerin. Dit is een stijlvolle verantwoorde adult webwinkel. Wat ik wel grappig vond is de Tenga Flip hole masturbator, dus die heb ik toegevoegd aan mijn winkel mandje. Verder de Aneros Vice een prostaat massager. Schijnt zo een beetje het topmodel op de markt te zijn voor prostaat massagers. Ik weet niet of mijn vriendje dit gaat waarderen maar wie niet waagt wie niet wint toch? Enfin er is gratis retourneren mogelijk wanneer de verpakking nog niet geopend is, dus als hij echt bezwaren heeft ertegen en absoluut niet open is voor vernieuwing, dan kunnen we in ieder geval kosteloos retourneren.

Ik dacht laat ik ook gelijk de gelegenheid aangrijpen om voor mezelf iets te kopen. Ik vond hier, https://www.depaarsekeizerin.nl/winkel/voor-haar, bijv. een hele mooie nightdress. Prachtig sensueel. Daarnaast het boek zout op mijn huid, dat lijkt me een leuk boek om te lezen. En ook het boek Elf Minuten van de befaamde schrijver uit Brazilië Paulo Coelho. En dan is er nog de Alia van Lelo, een mooie kleine stille stimulator. Ik heb nog geen tot weinig ervaringen met vibrators, maar dit lijkt me een goed instap model om te kijken of ik dit wat vind. De stimulator is voor solo gebruik maar kan bij de daad gebruikt worden.

Enfin, alle bestellingen hadden we vrij rap in huis. De verpakking is meer dan discreet genoeg. We waren sowieso thuis toen het pakketje binnen kwam, maar ook al was deze bij een van de buren afgeleverd dan was dit nog geen probleem geweest.