Je kent vast wel het gezegde, alle wegen leiden naar…! Ja leiden! Een authentiek centrum met gezellige kroegjes, cafés en een stad. Drink in de cafés gezellig iets met je vrienden of familie. Elk café of kroegje is anders, maar je kunt hier ook prima terecht voor wat geschiedenis of een lekker hapje.

Cafés en kroegen in Leiden

Leiden staat ook bekend om de vele cafés en kroegjes. Leiden is dan ook een van de meest grote en populaire studentensteden. Hierdoor zijn er natuurlijk ook veel kroegen in leiden. Maar naast studenten kom je hier ook veel toeristen tegen en natuurlijk de inwoners van Leiden zelf. Je leert hier daarom ook sneller nieuwe mensen kennen dat maakt een bezoek natuurlijk nog leuker! Naast gewone kroegen en cafés, zijn er ook andere leuke dingen te doen in de kroegen van leiden. Wat dacht je van een kroegentocht of een High Wine?

De beste High Wine Leiden

Je kunt natuurlijk gaan genieten van de historie van deze geweldige stad. Maar ook de echte Bourgondiër kan hier zijn hart ophalen. Mede hierdoor is het concept high wine Leiden een goed idee. Ook leuk om te doen tijdens een bedrijfsuitje of een date met vrienden of vriendinnen.

Het concept “High wine”

Maar wat is dat nu eigenlijk een High Wine? Eigenlijk is het heel simpel. Ken je het concept High Tea? Verschillende soorten thee met zoete gebakjes. Een high wine is bijna hetzelfde alleen dan met een paar goede glazen wijn en heerlijke hapjes die erbij horen. De hapjes worden zo geselecteerd dat ze precies passen bij de wijn die je drinkt. Het leuke is dat elke bar wel iets speciaals heeft en zo wordt elke bar die dit aanbiedt ook weer uniek zijn concept.

Waar kan men genieten van een high wine Leiden?

Er zijn verschillende plekken waar je kunt kiezen voor een high wine in Leiden. Kijk van tevoren wat de cafés aan bieden en zo kun je precies zien wat er past bij jou. Er is genoeg te vinden in en om Leiden. Geniet van jou of jullie avond in het prachtige Leiden.