Slaapkamer van onze lieve kleine Erik is dringend toe aan vernieuwing. Erik heeft een week of 2 geleden de respectabele leeftijd van 5 bereikt, en we zijn op zoek naar nieuwe leuke items voor zijn kinderkamer, om deze van nieuw elan te voorzien.

Op Instagram ontdekte ik laatst de webwinkel cozyKidz.nl, ik ben super onder de indruk van alle leuke dingetjes die zij aanbieden en ik wachtte al een tijdje op de kans om eindelijk hier eens te kunnen gaan shoppen en het juiste moment is dus meer dan aangebroken.

Enfin, ik bezocht de webwinkel en navigeerde direct naar de accessoires: https://www.cozykidz.nl/nl/accessoires/. Wat ik echt cool vond daar is bijv. de bamboo diner set van het merk liewood dus die hebben we aan het winkelmandje toegevoegd. Verder dan nog een mooie poster van Mrs Mighetto. En dan van Brita Sweden wat mooie kussenhoezen. Ten slotte dan nog de cloud lamp in de kleur oak van FERM living. Een prachtige lamp vind ik.

Alle items hadden we zeer snel in huis. Met name de lamp is echt een aanwinst vinden zowel Joel als ik. Maar ook de poster van Mrs Mighetto mogen er wezen en geven de muur wat uitstraling die het voorheen laakte. Over de service, wat hadden wat vragen maar die werden rap deskundig beantwoord. De verzending is gratis. Dit winkelen bij cozykidz.nl smaakt dus zeker naar meer. We hebben de winkel dan ook aanbevolen aan bevriende ouders, want voor iedereen zit er eigenlijk wel wat leuks bij, smaken verschillen maar iedereen houdt van hoogwaardige kwaliteit kinderkamer decoratie voor scherpe prijzen.

Ik heb de website dus in mijn favorieten toegevoegd en zal ongetwijfeld voor toekomstige verjaardagen van onze zoon Erik kijken op de website voor nieuwe aanwinsten voor zijn eigen slaapkamer. Stay tuned dus voor meer kinderkamer interieur updates.