Heb je net de sleutels van je nieuwe woning gekregen, dan zal je misschien nog niet meteen aan muurdecoratie denken. Toch kan je eigenlijk niet zonder. Want kale muren in huis komen de gezelligheid nou eenmaal niet ten goede.

Met kale muren is je interieur zowel saai als onpersoonlijk. De lege muren kan je met wanddecoratie leuk opfleuren. Hiervoor zijn een groot aantal mogelijkheden. Denk aan schilderijen, spiegels, muurstickers, planken of posters. Of wat dacht je van een mooie klok?

Muurdecoratie uitkiezen

Zoveel smaken zoveel keuze! Kies je ervoor om als muurdecoratie een schilderij op te hangen, bekijk dan eerst goed welk soort schilderij het beste bij jouw muur past. Denk hierbij aan het onderwerp, de stijl en het formaat van het schilderij.

Met een plank kan je een mooie plek creëren voor kamerplanten of om kostbare spullen op kwijt te kunnen. Door te kiezen voor spiegels kan je ervoor zorgen dat je interieur lichter wordt. Met een klok aan de muur kan je een bijzondere sfeer creëren.

Interieurstijl

Wat voor interieurstijl je ook hebt, er is altijd wanddecoratie te vinden die precies bij jouw smaak past. Zo kan je alles netjes op elkaar afstemmen en is het een keurig geheel. Op www.muurtje.nl kom je een groot aantal inspirerende voorbeelden tegen.

Met mooi behang kan je een saaie muur een heel eigentijds uiterlijk geven. Het zorgt voor meer warmte in huis en geeft sfeer in je kamer. Omdat behang in ontzettend veel verschillende varianten te koop is, zit er zeker ook wat voor jou bij!

Inspiratie

Mocht je er nog niet helemaal uit zijn welke muurdecoratie echt jouw ding is, laat je dan zeker inspireren op de website. Je zal er snel achter komen dat je wat muurdecoratie betreft dingen tegenkomt die je stoutste verwachtingen overtreffen!

Saaie muren zijn nergens voor nodig. Met muurdecoratie kan je je eigen stijl toepassen om je nieuwe huis nog gezelliger te maken. Vrolijk behang, industriële wandplanken of een grote klok zodat je nooit meer te laat komt.

Wat voor muurdecoratie je ook kiest, je huis zal er een stuk gezelliger mee worden. Zo wordt het echt helemaal jouw eigen plek waar je jezelf ieder moment van de dag echt helemaal thuis zult voelen.