Naar het buitenland reizen is een super leuke ervaring. Ieder jaar opnieuw gaan er duizenden mensen op vakantie of voor werk naar het buitenland. Ook zijn er veel jongeren die ervoor kiezen om een tussenjaar te nemen en in dat tussenjaar naar het buitenland gaan. Je vraagt jezelf misschien wel af wat dan allemaal de mogelijkheden zijn in het buitenland om te doen. We gaan je daar in dit artikel meer over vertellen.

Doe een taalreis voor meer taalkennis

Als je graag naar het buitenland wilt om een nieuwe taal te leren kennen, is een taalreis de perfecte mogelijkheid voor jou. Door een taalreis te doen, leer je op de meest effectieve manier een nieuwe taal. Daarnaast maak je de cultuur van het land waar je naartoe gaat van dichtbij mee. Zo leer je dus ook meer over een andere cultuur. Ook ziet het erg goed uit op je cv dat je een taalreis hebt gedaan. Veel bedrijven willen namelijk graag een werknemer met taalkennis vanwege het feit dat veel bedrijven internationaal zaken doen. Een taalreis brengt veel voordelen met zich mee, maar het is daarnaast ook een onvergetelijke ervaring. 

Reizen in het buitenland wordt met Travel Active heel makkelijk gemaakt. Wil je bijvoorbeeld een taalreis gaan doen in het buitenland? Vul dan je gewenste bestemming in en welk programma je wilt doen. Je kunt o.a. kiezen uit een taalreis in in hun aanbod kijken naar alle mogelijkheden

Een au pair in het buitenland

Je kan er ook voor kiezen om een au pair in het buitenland te zijn. Je vraagt jezelf misschien nu af, wat is een au pair? Een au pair is een jong persoon die tijdelijk bij een gezin inwoont en het gezin helpt bij de verzorging van kinderen en het huishouden. Je kan dan denken aan allerlei verschillende taken zoals de kinderen afzetten bij vrienden, sport of op school of met de kinderen spelen. Alles wat te maken heeft met de verzorging van de kinderen is een verantwoordelijkheid van de au pair. 

Highschool in het buitenland

Cheerleader worden in Amerika, een prom meemaken in Canada, elke dag in schooluniform naar school in Zuid-Afrika of een echte Harry Potter-schoolervaring in Engeland? Waar je ook kiest om naar toe te gaan, met een high school kan het allemaal. Je kan voor een highschool zolang als je zelf wilt naar het buitenland, de meeste mensen besluiten om in een tussenjaar hun highschool ervaring mee te maken. Elk land heeft een uniek schoolsysteem met andere vakken om te volgen die wij in Nederland niet kennen. Het is daarom iedere keer weer een andere school- en cultuurervaring die je niet wilt missen.