Op 11 november kun je profiteren van een Singles Day Dyson aanbieding. Tijdens Singles Day worden namelijk ook kortingen gegeven op merken en producten. Deze dag die deels in het teken staat van kortingen is in Nederland misschien niet zo populair, maar begint bekender te worden. Met een Singles Day Dyson aanbieding kun je dus mooi profiteren van korting op je nieuwe Dyson. Of je nu graag een Dyson stofzuiger wil of juist op zoek bent naar andere Dyson producten. Je bespaart in ieder geval op de unieke Dyson technologie.

Dyson producten

Dyson is vooral bekend van de stofzuigers. En dat is niet gek, want een Dyson stofzuiger is uniek, mooi ontworpen en voorzien van allerlei unieke en praktische technologieën die je stofzuigsessies vergemakkelijken. Met een Dyson aanbieding op Singles Day kun je hier mooi op besparen. En heb je je nieuwe stofzuiger in huis voordat je de kerstboom in huis haalt. Maar Dyson heeft daarnaast ook een heleboel haarstyling producten en verschillende apparaten voor klimaatbeheersing in huis. Ook daar kun je korting op vinden tijdens Singles Day. Genoeg keuze dus voor je Dyson aanbieding.

Singles Day

Maar wat is Singles Day dan eigenlijk? Het is ontstaan in China, waar studenten aan de Universiteit van Nanking het vrijgezel zijn wilden vieren. Dat werd voor het eerst in 1993 gedaan en sindsdien is deze dag uitgegroeid tot een andere dag waarop korting wordt gegeven op allerlei producten. Voor ons in Nederland, en ook in België, komt Singles Day natuurlijk mooi uit qua kortingen voor Sinterklaascadeaus. In tegenstelling tot Black Friday, dat vaak echt vlak voor pakjesavond valt.