Wanneer je een hond hebt als huisdier wil je ook graag dat die verzekerd is. Er zijn natuurlijk hondenverzekeringen waarbij je zeker bent dat je hond verzekerd is. Wanneer je op zoek gaat naar de juiste hondenverzekering kom je al snel uit bij Petsecure.nl

Waarom een hond verzekeren?

Niet iedereen heeft een verzekering voor zijn hond maar wanneer je hond een operatie nodig heeft dan gaat dat best heel erg in de papieren lopen. Voor je het weet kost het je zo enkele honderden euro’s. Dan zijn hondenverzekeringen toch wel een hele mooie uitkomst. Wanneer je dit bij Petsecure.nl doet dan is je hond in elk geval goed verzekerd. De voorwaarden zijn:

●       Een hele brede dekking waar ook de heupen en ellebogen meegerekend worden

●       Het heeft de hoogste uitkering van Nederland dat loopt tot zesduizend euro

●       Op vakantie is je hond ook verzekerd

●       Je hond is verzekerd voor castratie/sterilisatie

●       Er is geen wachttijd maar je hond is meteen verzekerd

Voordelen van de hondenverzekeringen

Wanneer je hond ziek is of een pootje breekt dan is het goed dat er hondenverzekeringen zijn. Het is altijd fijn dat je je niet druk hoeft te maken om je hond met een hondenverzekering. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen hoe je de dekking van de hondenverzekeringen wilt hebben. Hier betaal je meestal een vast bedrag voor in de maand. Het is dus een groot voordeel dat je de kosten op dat moment zelf in de hand hebt. Verrassingen blijven op die manier uit.

Hondenverzekeringen afsluiten bij petsecure.nl

Wanneer je een hondenverzekering gaat afsluiten moet je weten dat elke hond welkom is. Je hoeft alleen de hond te selecteren en je bent verzekerd van een goede dekking. Je kunt dan gaan voor het pakket wat jij goed vindt passen bij je hond. Er is ook voor jouw hond een passende verzekering. Je moet natuurlijk jouw eigen gegevens invullen omdat jij de verantwoordelijke bent voor je hond. Je hond is na het accepteren en de bedenktermijn meteen gedekt voor de zorgkosten van je hond.

Pakketten bij Petsecure.nl

Wanneer je een hondenverzekering wilt afsluiten bij petsecur.nl kan je altijd gaan voor het pakket wat voor jouw hond aanspreekt. Je kunt dan kiezen uit basis, standaard of extra pakketten. Bij elk pakket kan je ook nog kiezen voor een uitbreiding. Hier kan je dan kiezen om gebitsbehandeling, crematie, castratie en preventieve zorg er aan toe te voegen. En zo is het pakket wat je kiest met wel of geen aanvulling een pakket wat precies bij jou en jouw hond past. Natuurlijk zit er aan ieder pakket wel wat eisen en wordt ook niet alles vergoed maar voor een bepaald percentage wel.

Je kunt zelf kiezen voor een eigen vrijwillige risico op jaar basis. Deze eigen risico kan oplopen tot honderdvijftig euro per verzekeringsjaar. Het is ook maar wat voor jouw goed genoeg is en welke korting je wilt ontvangen. Voor jou is het welzijn van je hond het belangrijkste.