De meesten kunnen niet onbewust om voor openslaande deuren. Het is natuurlijk heerlijk om deze deuren open te kunnen gooien in de warme zomermaanden. Daarnaast kunt u ook gewoon van uw tuin genieten wanneer u binnen zit en dus tegelijkertijd ook behoorlijk wat frisse lucht binnen krijgt. Er is jammer genoeg een nadeel van het openen van de deuren. Jij kunt dan wel gemakkelijk naar buiten en naar binnen, maar dat geldt gelijk ook voor vliegen, muggen en wespen. In deze gevallen is het kopen van een plissé vliegendeur een ideale oplossing.

Dubbele plissé vliegendeur

Van de plissé vliegendeur is meer dan één variant. Er is namelijk ook de dubbele plissé vliegendeur. Deze is ideaal voor wanneer je dubbele deuren hebt die open kunnen slaan. Dit is vaak een een grote ruimte die bedekt moet worden met een vliegenraam. Deze vliegendeur kan open en dicht worden geschoven door beide helften naar elkaar toe te trekken. Zowel de plissé vliegendeur als de dubbele plissé vliegendeur wordt tevens ook op maat gemaakt.

Online kopen van een vliegendeur

Het internet biedt tegenwoordig vele mogelijkheden tot het online kopen. Dit geldt tevens voor het kopen van vliegendeuren. Ze kunnen voor u op maat worden gemaakt. Je kan dit gemakkelijk bestellen en hierbij de maten doorgeven. Let hierbij op dat het wel erg belangrijk is om de juiste maten door te geven aan de leverancier. Vaak staan bij deze leveranciers de juiste meet instructies. Volg deze dan ook goed op, want het fout doorgeven van de maten is voor eigen rekening. De leverancier kan zich daar vanzelfsprekend niet aansprakelijk voor stellen aangezien zij op dat moment niets verkeerd hebben gedaan en ook met maatwerk te maken hebben.

Andere vormen van vliegendeuren?

Zoals vanzelfsprekend zijn er meerdere soorten vliegendeuren beschikbaar. Deze worden vaak gekozen op basis van smaak, maar ook op functionaliteit. Zo zijn er zelfs vliegendeuren die pollenwerend gaas hebben. Dit is een functionaliteit die goed van pas kan komen bij mensen die erg veel last hebben van hooikoorts. Dit biedt dan de mogelijkheid om de deuren open te gooien en tevens geen last te krijgen van hun hooikoorts.