Wanneer je plotseling zonder inkt zit, kan dat enorm vervelend zijn. Je wilt immers iets printen en misschien kan dat wel niet wachten tot je nieuwe inkt hebt gehaald. Gelukkig is daar nu een oplossing voor. In dit artikel vertellen we je daar alles over.

De oplossing voor het plotselinge tekort aan inkt heet instant ink. Dit is een printabonnement van HP dat ervoor zorgt dat je nooit meer zonder inkt komt te zitten. Dat is natuurlijk hartstikke fijn, want het zorgt ervoor dat je nooit meer in de problemen komt als je iets wilt printen. 

Je printer bestelt de inkt

Het makkelijke van instant ink, is dat je er zelf niets voor hoeft te doen. Het bestellen van inkt is namelijk volledig voor je geautomatiseerd. Met een printabonnement is je printer verbonden met de service van HP. Wanneer je inkt bijna op is, geeft je printer automatisch een seintje aan die service, waarna er inkt voor je besteld wordt. De inkt wordt zo snel mogelijk naar je verzonden, waarna je deze binnen hebt voordat je inkt echt op is.

Verschillende pakketten

Er zijn verschillende prijspakketten voor een printabonnement. Zo kun je zelf het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Print je niet zo veel? Ga dan voor het goedkoopste abonnement. Deze abonnementen zijn namelijk allemaal ingesteld op hoeveel jij maandelijks ongeveer print. Of je dat in zwart-wit of kleur doet, maakt niets uit.

Het afsluiten van een printabonnement is ook helemaal niet zo duur, sterker nog: het is goedkoper dan regulier printen. Voor een printabonnement betaal je maandelijks namelijk niet zo veel. Je krijgt dan XL cartridges die veel langer meegaan dan gewone, maar die normaal ook veel duurder zijn. Dankzij de verschillende pakketten kies je altijd een abonnement dat bij jouw portemonnee en printgedrag past.

Je abonnement is flexibel

Natuurlijk print je de ene keer meer dan de andere keer. Het voordeel van een printabonnement is dat het erg flexibel is. Als je de limiet hebt bereikt, wil je natuurlijk nog wel kunnen blijven printen. Wanneer je aan je limiet zit, wordt de inkt dus alsnog wel besteld. Alles wat je dan extra hebt gebruikt, wordt gewoon afgeschreven met de maandelijkse lasten.