Onze levens worden steeds makkelijker, maar eveneens ook steeds complexer. Zo hoeven we niet meer de was met de hand te doen en ook de droger biedt uitkomst. De koelkast zorgt ervoor dat eten minder snel bederft en ventilatieroosters zorgen ervoor dat er genoeg frisse lucht je woning binnenkomt. Er zijn echter ook kleine bedenksels en uitvindingen die het leven gemakkelijker maken

De geïmproviseerde speaker

Je ligt in het park, het zonnetje schijnt en je hebt wel behoefte aan een muziekje. Maar je speaker ligt thuis, dat is onhandig. Gelukkig heb je wel lege kartonnen buis waar vijf minuten geleden nog chips in zat, de verborgen speaker waar jij geen weet van had. Maak een gat in het midden van de buis en zet daar je telefoon in. Door de ronde vorm van de doos galmt de muziek rond en heb jij geen elektrische speaker meer nodig.

De container

Het lijkt zo vanzelfsprekend: het bestaan van afvalcontainers. Door deze mooie uitvinding hoef jij tijdens het klussen nooit moeilijk te doen met het puinafval dat er bij komt kijken. Je kunt de container gewoon voor je huis zetten en de container wordt opgehaald wanneer deze vol is. Ideaal dus. Een goedkope container bestel je bij BudgetBak.

De geheime opbergplek

Je ligt op het strand of in het park en je hebt de neiging om veel rond te lopen of gaat even een potje voetballen of zwemmen terwijl je spullen een aantal meters verderop liggen. Het zou nu wel heel jammer zijn als jouw tas met portemonnee en sleutels gestolen zouden worden. Geen nood, je kunt je waardevolle spullen makkelijk verbergen in een schoongemaakte zonnebrandfles. Stop hier je geld en je telefoon in, zet de dop erop en ga lekker zwemmen of voetballen.

Wake-up light

Nooit meer wakker worden van een gillende wekker, maar rustig ontwaken door een natuurlijker systeem: Ja, de wake-up light zorgde voor een ware revolutie in de slaapkamer. Door de veranderende kleuren van ochtendrood, naar oranje om uiteindelijk in heldere ochtendgloren te veranderen zorgen ervoor dat de diepe slaper op een gezondere manier wakker wordt.

Staanbureaus

Kantoorwerk is niet goed voor het lichaam, maar toch zijn we vaak genoodzaakt om dit te doen. Vooral het vele zitten kan slecht zijn, met name voor je bloedsomloop en je rug. Gelukkig zijn er staanbureaus gecreëerd zodat afwisselen nu tot de mogelijkheden van je kantoorbaan behoort. Je rug is rechter en je stapt automatisch heen-en-weer op je plaats wat beter is voor je algehele lichamelijke conditie en doorbloeding.