Een zomer vol mooie zonnige dagen, heerlijk samen barbecueën en waarschijnlijk zelfs nog even genieten van een ontspannen vakantie. Wie wil dat nu niet? We wensen het iedereen toe, maar we hebben niet alles zelf in de hand. Wat we wel kunnen doen, is een aantal suggesties voor leuke zomerse relatiegeschenken. Dit zijn onze tips.

1. Water, water en nog meer water

Natuurlijk, kun je hierbij denken aan water om heerlijk in te zwemmen en van te genieten op een tropische zomerdag. Maar we bedoelen water om te drinken. Al jaren adviseren voedingsdeskundigen om voldoende water te drinken. Het is goed voor de mens. Het helpt afvalstoffen het lichaam te verlaten en je krijgt er energie van. Dus als je dan toch water moet drinken, is het wel net zo handig om altijd bij je te hebben. Er zijn diverse leuke bidons hiervoor te verkrijgen. Vaak kan er ook een logo of bedrijfsnaam op gedrukt worden. En er zijn mooie thermosflessen te verkrijgen. Net iets veelzijdiger doordat ze ook geschikt zijn om dranken warm of koud te houden. Denk bijvoorbeeld aan warme koffie of thee, of juist een koele frisdrank.

2. Een kleedje en een tasje

Leg het daar maar neer, je eigen picknickkleed en koeltas met je eten en drinken. Alles gemakkelijk bij de hand. De betere picknick kleden hebben trouwens een waterdichte laag aan de onderzijde, handig als de ondergrond niet helemaal droog is. En binnen het aanbod van koeltassen kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Je vindt tassen voor slechts een paar blikjes tot tassen compleet met speakers of bbq sets. 

3. Het vliegt door de lucht

Wil je het wat actiever aanpakken, dan zijn de sportieve relatiegeschenken een goed idee. Met een frisbee, vlieger of opblaasbare strandbal vliegt je bedrijfsnaam letterlijk door de lucht. Leuk, zo denken je klanten ook nog aan je als ze een dagje naar het strand zijn. Of misschien passen bedrukte slippers beter bij het thema van de organisatie en wandelen je relaties daar de zomer mee tegemoet. Frisbee bedrukken? Je kan terecht bij HSG-Relatiegeschenken.