Wat ga jij je vriend geven deze Valentijn? Waarschijnlijk heb je, al meer dan eens, je hoofd gebroken over deze prangende vraag. Gelukkig zijn er een hoop manieren om je vriend gelukkig te maken. Houdt je vriend bijvoorbeeld van golf, dan kun je hem een golfheadcover als cadeau geven. Hieronder geven we je een aantal tips over andere dingen.

Om echt indruk te maken op je vriend, kun je hem het beste niet gewoon een cadeautje geven, maar er een ervaring omheen bouwen. Dit zorgt er niet alleen voor dat jullie beide veel plezier beleven, maar ook dat hij jouw cadeautje veel langer zal onthouden. Geef je mannencadeau van HUMK op het juiste moment en hij zal gelijk meer waarde hechten aan het cadeau. Hieronder een paar tips om die ervaring extra speciaal te maken.

Lekker eten

Ga samen uit eten bij zijn favoriete restaurantje. Leuk is dan als je hem nog niet vertelt waar je hem mee naartoe neemt. Als jullie geen zin hebben om uit eten te gaan, of als de restaurants nog dicht zijn vanwege de lockdown, kun je ook zijn favoriete gerecht voor hem koken. Dek de tafel netjes, dim de lichten, steek een paar kaarsjes aan en maak een heerlijk driegangen menu. Ook leuk is om samen jullie favoriete gerecht te koken, dat is namelijk hartstikke gezellig.

Samen dansen

Het klinkt misschien een beetje gek, awkward of ouderwets, maar samen dansen kan echt heel erg leuk zijn. Kunnen jullie niet dansen? Geen probleem! Volg dan samen een dansles. Dat kun je in een dansstudio doen, maar als je het huis niet uit wilt, zijn er ook meer dan genoeg youtube video’s die je samen met je partner leren dansen. Samen dansen is niet alleen heel erg leuk, maar je leert elkaar ook op een totaal andere manier kennen.

Massage

Er is natuurlijk niets zo fijn als een massage en je vriend is het daar vast helemaal mee eens. Je kunt voor slechts een paar euro al heerlijke massageolie halen bij bijvoorbeeld de Kruidvat. Volg een paar tutorials op Youtube of lees een paar artikelen en geef elkaar eens een goede, ontspannende massage. Je zult zien dat het jullie dichter bij elkaar brengt en dat jullie allebei heerlijk uitgerust zijn de volgende dag.