Lot66

Bij Lot66 hoef je niet stil te zitten. Er is genoeg aanbod aan binnen- en buitenactiviteiten. Je kan er bijvoorbeeld karten, lasergamen, bowlen, minigolfen en nog veel meer! Ook is er een gezellig café waar je lekker kan genieten van de lekkere hapjes en drankjes. Ook zijn er feest- en vergaderzalen.

Vier Hoog Breda

Op vier hoog in het Breepark Breda zit Vier Hoog Breda. Dit bedrijf biedt vele activiteiten zoals bowlen, escape rooms en lasergamen. Voor jong en oud is er dus genoeg te doen. Ook voor een bedrijfsuitje is dit een ideale plek aangezien je er ook nog een gezellige borrel en maaltijd kunt halen.

Cocktail workshop Proost

Altijd al willen leren hoe jij de lekkerste cocktails moet shaken? Nadat je alle informatie hebt gekregen is het tijd om aan de slag te gaan. Zo kan jij met volle zekerheid achter de bar gaan staan en weet jij hoe je de perfecte mojito of sex on the beach kunt maken. Het proeven van de cocktails kan natuurlijk niet ontbreken, je moet natuurlijk wel weten wat je hebt gemaakt.

Barista koffie workshop

Benieuwd hoe je ook zo’n mooie latte maakt? Bij de workshop van Barista Café leer je het! Je leert het proces van de koffie, hoe je de melk opschuimt en hoe je de cappuccino nou uiteindelijk maakt. Ook krijg je gelijk een korte samenvatting van de geschiedenis hoe de koffie de wereld heeft veroverd. Na deze workshop ben jij een echte barista.

Vervoer naar het groepsuitje

Natuurlijk heb je ook vervoer nodig wanneer je naar een groepsuitje gaat. Dit kan zijn de fiets (voor als het dichtbij is), de auto of het OV. Maar willen jullie allemaal een drankje doen? Dan mag je natuurlijk niet meer rijden. Gelukkig is daar een oplossing voor: Taxi Breda 076. Hier kun je elk moment van de dag een taxi bellen en die brengt jou weer veilig naar jullie ontmoetingsplek of naar huis.