Vooral in een land zoals Nederland komt het regelmatig voor, zelfs als het zomer is. Het regent, sneeuwt, hagelt, waait en het is ook nog eens heel fris. Op het strand liggen met een cocktail is op dat moment niet echt een optie maar gelukkig zijn er ook een heleboel andere leuke dingen die je kunt doen wanneer het weer even tegen zit. Dus wanneer je ziet dat het weer zover is dat de druppels uit de lucht komen vallen dan kun je een van de onderstaande activiteiten misschien wel gaan ondernemen!

Bak een grote taart

Niets is leuker en met een lekkerder resultaat dan het bakken van een taart. Kies bijvoorbeeld voor een simpele appeltaart of maak eens een kwarktaart. Wil je er nou echt een dagtaak van maken en al je creativiteit uit de kast halen? Maak dan eens een hele fancy taart, op internet zijn er genoeg recepten te vinden voor hele lekkere taarten die er ook nog eens supermooi uitzien.

Lees een boek

Een activiteit die ideaal is voor als het weer niet zo lekker is. Een boek lezen. Dit is het moment op lekker op de bank te kruipen met een dekentje, een kopje thee en dat boek dat al veel te lang op je ‘must-read-lijstje’ staat.

Combineer nieuwe outfits

Ben je flink aan het sparen voor de vakantie en heb je het dus op het moment niet zo ruim? Probeer dan eens nieuwe setjes kleding te maken met de garderobe die je al hebt. Zo kun je lekker heel de middag je kleding uitzoeken en wie weet kom je er dan eindelijk achter dat je eigenlijk heel veel leuke kleren hebt. Genoeg om te dragen dus, zolang je maar nieuwe combinaties maakt.

Probeer een nieuwe look

Hou je ook zo van een lekker laagje make-up en heb je al een tijdje een nieuw palet in de kast liggen die je nog niet hebt uitgeprobeerd? Pak dan je youtube kanaal erbij en kijk eens goed naar wat tutorials, youtube staat er vol mee! Wie weet ontdek je wel een hele nieuwe look.

Maak nieuwe afspeellijsten

Van muziek krijg je nooit genoeg, toch kan het zo zijn dat je na de zoveelste keer dezelfde afspeellijst afgespeeld te hebben het toch een beetje zat bent. Maak daarom eens een paar nieuwe afspeellijsten in verschillende stijlen. Niks is leuker dan een goede dosis nieuwe muziek.

Je kamer opnieuw inrichten

Iets waar iedereen vrolijk van wordt, een gezellige opgeruimde kamer. Wat ook altijd leuk is, is om je kamer eens een nieuwe look te geven. Kies er bijvoorbeeld eens voor om je bed op een andere plek te zetten of nieuwe foto’s op te hangen.