Mijn vriend de stumperd. Heeft nu al 4 paar sokken in een maand of 2 naar de Filistijnen geholpen. Hij kocht ze volgens mij altijd bij de Hema. Nou dat is niet voor herhaling vatbaar. Ik dacht laat ik eens een echt hoogwaardig aantal paar kwalitatieve herensokken voor hem kopen zodat dit beter gaat in het vervolg.

Ik heb even rondgekeken hier in Den Dolder, de herenmode zaken, maar sokken waren schaars voorradig en zagen er niet veel beter uit dan wat je zoal bij de Hema of Zeeman koopt. Dus continueerde ik mijn zoektocht online op het internet.
Ik las ook wat blogs. In de mannelijke fashionista blogosphere lijkt men het wel eens te zijn dat Falke herensokken met afstand de beste keus zijn. Dus daar ging ik specifiek voor zoeken in Google shopping. Ik kwam uiteindelijk uit bij de webwinkel hemdvoorhem.nl, met name vanwege de fijne voorwaarden denk aan gratis verzenden en retour en een bedenktijd van maar liefst 100 dagen waar maak je dat nou mee nou alleen bij hemdvoorhem volgens mij.

De details van de winkel:
Hemdvoorhem.nl
Adres: Jadelaan 25, 2132 XX Hoofddorp
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 020 820 3744
URL: https://www.hemdvoorhem.nl/herensokken

Ze hebben inderdaad die o zo geroemde Falke sokken in het assortiment. Voor mijn vriend koos ik de Falke homepads. Een beetje een all round casual sok. En ook nog de Falke Run voor sportieve aangelegenheden zoals tennis.

Enfin de sokken had ik al rap in huis. En wat vind mijn vriend Martijn ervan? Hij zegt dat ze lekker zitten. Tot nu toe zijn ze nog allebei in piekgave conditie. Ik zal over pakweg een jaar weer bloggen met een update voor jullie omtrent de houdbaarheid van deze sokken. Hopelijk zal dat beduidend beter zijn dan Martijn zijn vorige sokken, enfin keeping our fingers crossed. Dank voor het lezen en tot snel.