Sinds 2009 bestaat het merk Urban Arrow. Dit merk staat bekend om zijn bakfietsen welke veelal als e-bike zijn uitgevoerd. De fietsen zijn van hoge kwaliteit en bieden plaats aan meerdere kinderen. Doordat er steeds meer e-bikes bij zijn gekomen, is de ontwikkeling van de bakfietsen ook verder gegaan. Je kan daardoor steeds verder komen met deze prachtige fiets en ook de kwaliteit wordt steeds beter. Op de website Hetzwartefietsenplan.com is een groot overzicht te vinden van diverse elektrische bakfietsen. Bekijk hier hun assortiment van Urban Arrow bakfietsen.

Wat is een Urban Arrow bakfiets?

Het mooie en slimme design van Urban Arrow is onderscheidend en daardoor zeer uniek. Niet alleen is het een echte eyecatcher, maar ook nog eens een zeer praktische fiets. De modellen worden gemaakt op een duurzame manier en ook de materialen zijn in een lichte variant uitgevoerd, zodat je minder kracht hoeft te zetten. Aan de andere kant houdt het in dat je met een Urban Arrow verder kan fietsen. Door de fiets te pakken in plaats van de auto ben je natuurlijk ook al milieubewust bezig. Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens gezond voor jou en je kinderen.

Waar zit de motor van een Urban Arrow?

De motor van een Urban Arrow bakfiets bevindt zich in het frame. Hierdoor is de motor veilig weggewerkt en kunnen de kinderen hier niet bijkomen. Ze kunnen lekker gaan zich in de bak voor de fiets. De zitjes zijn in de meeste gevallen voorzien van riempjes, zodat ze er niet zomaar uit kunnen klimmen. Op de website Hetzwartefietsenplan.com kan je verschillende modellen met elkaar vergelijken. Bekijk hier hun assortiment van Urban Arrow bakfietsen.

Verschillende modellen Urban Arrow fietsen

Urban Arrow heeft verschillende modellen op de markt. Denk bijvoorbeeld eens aan de Urban Arrow Family Active plus. Ook de Performance Essential is er een met zeer sterke batterij. Des te krachter de accu is, des te verder je kan fietsen. Uiteraard zal de prijs ook toenemen. Wil je een bakfiets die zeer goed kan remmen, dan kan je er een nemen van het type Family Cargo Line Gen 4 discbrake. Zoals gezegd raden we je aan om de verschillende modellen eens met elkaar te vergelijken.

Prijsklasse van een Urban Arrow bakfiets

De prijsklassen van Urban Arrow bakfietsen variëren van prijzen beginnend rond de 5000 euro tot aan ongeveer 8000 euro. Het klinkt natuurlijk als een flink smak met geld, maar uiteindelijk hoef je minder gebruik te maken van het openbaar vervoer of de auto. Daarnaast is het ook nog eens comfortabel om samen met de kinderen op pad te gaan met de fiets. Vergelijk de verschillende modellen dus eens op Hetzwartefietsenplan.com. Bekijk hier hun assortiment van Urban Arrow bakfietsen.