Wrappen is een ideale oplossing om je auto meer op te laten vallen tussen andere auto’s bij bijvoorbeeld een autoshow, een car-meetup of om op te vallen tussen je vrienden. In dit artikel krijg je de grootste voordelen te weten van het laten wrappen van je auto.

Je beschermt de oude lak

Doordat je met wrappen je auto aan het inpakken bent, bescherm je je oude lak tegen krassen, viezigheid en steenslag. Je zou voor een wrap kunnen kiezen als je een gave lak hebt, maar deze niet in de zoveel tijd een waxlaag wilt aanbrengen. Je kan er dan voor kiezen om een wrap aan te brengen en wanneer je naar een autoshow gaat de wrap eraf laten halen zodat je oude lak er nog mooi uitziet.

Je kan met de auto door de wasstraat

Wanneer je je auto hebt laten wrappen kun je gewoon door de wasstraat. Veel mensen denken dat dit niet kan doordat de wrap dan kapot wordt getrokken. Dit gebeurt gelukkig niet. Maar ga je auto de eerste vier tot vijf dagen NIET wassen. De wrap moet dan namelijk nog goed hechten aan de lak.

Het ziet er gaaf uit

Een gewrapte auto ziet er ook ontzettend gaaf uit. Doordat je met een wrap elke kant op kan gaan. Van een simpele matzwarte auto tot een gekke wrap als een metallic roze auto met glitters. Alles is mogelijk met een wrap. Je valt daarnaast ook nog een veel op. Een gewrapte auto valt enorm op tussen de ‘normale’ auto’s bij een autoshow. Dit is vaak niet zo aangezien veel auto’s gewrapt zijn bij zo’n show. Daarom kun je ervoor kiezen om een speciale wrap te gaan die niemand anders heeft.

Welke auto’s zien er het gaafste eruit?

Vrijwel elke auto ziet er met de juiste wrap gaaf uit. Een Lamborghini ziet er bijvoorbeeld gaaf uit als het een opvallende kleur is. Een Porsche kun je het beste simpel houden (door bv mat zwart te kiezen). Een Audi is het gaafst als je deze een simpele matte kleur laat wrappen met felle strepen. Een Ferrari daarin tegen is het mooist als je deze een originele kleur laat.

Heb je een Audi en wil je deze laten opvallen bij autoshows? Dan kun je je Audi laten wrappen bij XCarwrapping.