Heb je al eens gehoord van DJ Nattal boeken? Een vrouwelijke DJ die je misschien wel kent van bijvoorbeeld tv of YouTube. DJ Nattal was namelijk ook te zien in de online spin-off van expeditie Robinson. Het is een bekende DJ die alles aan elkaar draait maar ze doet veel meer! Ze zingt ook nog eens erg goed! Ben je ook benieuwd wie het is en wat ze allemaal doet? Wij leggen je er maar al te graag meer over uit! Een droom van velen om haar eens in het echt te zien! 

Meer over DJ Nattal

Kinderen hebben vaak grote dromen, dit was bij DJ Nattal natuurlijk niet anders! Ze heet eigenlijk Nathalja. Ze wilde vroeger graag juffrouw worden, maar nu is ze juist aan het stralen op grote feesten, maar ook in clubs en ook op kleinere feestjes. Ze kan zingen, presenteren en ze houdt er ook van om in de schijnwerpers te staan natuurlijk, anders zou ze het niet graag doen! De eerste keer draaien voor een groot publiek vond ze bijvoorbeeld erg spannend, maar ook heel gaaf omdat het publiek zo enthousiast reageerde.  

DJ Nattal boeken, wanneer?  

Damesdraaiendoor.com, daar moet je zijn als je ook denkt aan DJ Nattal boeken. Het maakt niet uit wat voor feest je wil geven, je kunt het altijd proberen! Misschien word je zelf 25 en ben je benieuwd of ze dan kan komen draaien? Of wil jij voor je bedrijfsfeest wat speciaals doen of iemand verrassen? Dit is het moment om alles te regelen, natuurlijk moet je wel op tijd zijn want haar agenda zal snel vol zitten, maar dit is wel het moment om te kijken hoe gaaf het is als zij op komt treden! Hoe dan ook, wanneer dat je een ster optreden wilt, waarbij je echt iedereen aan het dansen krijgt, dan is zij de DJ die je moet hebben op ieder feestje. Laat je inspireren en dan kun je kijken voor welk feest je haar wilt boeken.