Pizza! Wie houdt er nu niet van pizza? Een heerlijk krokante bodem met een laag tomatensaus. En voor ieder is er wel een speciale pizza. Met de verschillende toppings die je op de pizza kunt plaatsen heb je genoeg variatie. Van vlees tot kaas en groente, het is allemaal erg lekker. Ondanks pizza overheerlijk is en je dit misschien wel elke dag zou willen eten is dit niet aan te raden. Toch zijn er tips om een gezondere pizza te maken. Hierdoor hoef jij je niet al te schuldig te voelen wanneer je wat vaker een pizzapunt lust.

Tip #1 Een pizzabodem van groente!

Je hebt vast wel de reclames gezien waarin groente bodems worden geadverteerd, maar wist je dat een groente bodem ook echt lekker is? Je kunt jouw pizzabodem maken van bloemkool, maar ook spinazie. Met een bloemkoolbodem blijft de kleur natuurlijk wit, bij de spinazie bodem verandert de kleur. Dit zorgt ook voor een totaal andere ervaring; een groene bodem! Er zijn natuurlijk tal van andere groenten die je kunt gebruiken bij het maken van een gezondere pizzabodem. Zo is broccoli ook een hele goede optie.

Tip #2 Beleg de pizza met meer groente in plaats van vlees

De meeste mensen houden wel van een heerlijke pepperoni pizza of een echte meat-lovers pizza, maar het is niet goed om dit elke dag te eten. Val je al flauw bij de gedachte aan het voorbij laten gaan van een pizza-moment? Dan is een goede tip het gebruiken van meer groenten op de pizza in plaats van elke keer vlees. Nu moet je niet denken dat een pizza met groenten niet te eten zal zijn. Ook hier heb je veel variatie. Denk aan heerlijke champignons, paprika en uien. Houdt je van olijven, strooi deze er dan ook overheen.

Tip #3: Bestel jouw pizza bij Monte Pizza Crust!

Dit is misschien wel de beste tip ooit! Het bestellen van jouw pizza bij Monte Pizza Crust zorgt ervoor dat je gezonde pizza’s kan eten, zonder te lang in de keuken te hoeven staan om deze zelf te maken. En beter dan dat kan het toch niet! Monte Pizza Crust biedt veel variatie en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. En jouw pizza wordt altijd gemaakt door echte pizza-deskundigen!