Leven in Spanje is voor veel mensen een droom of een sprookje. Ze willen het heel graag, maar ze durven het soms gewoon niet of ze twijfelen er veel te lang over. Ook vinden ze het lastig als sommige familieleden of vrienden er niet helemaal achter staan en ze laten het idee dan al snel varen. Dit is hartstikke zonde natuurlijk, want het kan een hele mooie ervaring in je leven zijn. Om een goed beeld aan je te geven over wat de grootste voordelen zijn van wonen in Spanje met behulp van Excellent Marbella is dit artikel geschreven. Lees snel verder als je erachter wilt komen! Veel leesplezier. 

Het weer is Spanje is voor veel mensen heerlijk!

Wanneer je naar het weer kijkt in Spanje is het zelfs in de winter nog best prima. Er valt vergeleken met Nederland weinig neerslag en in de winter schijnt zelfs nog op heel wat plekken de zon. Geen wonder dus dat er heel veel mensen elk jaar weer op vakantie gaan naar Spanje of er zelfs een woning of appartement aanschaffen. Je hebt verschillende klimaten in Spanje. Het zeeklimaat, het landklimaat en het mediterrane klimaat. Dit zorgt er wel voor dat het weer niet in heel Spanje hetzelfde is. 

Het heerlijke Spaanse eten

Wanneer je graag lekker eet, is het ook zeker de moeite om naar Spanje te gaan voor het eten. Het eten is er namelijk heerlijk. Denk aan gerechten als Paella of tapas met lekkere sangria. Ook kun je in Spanje de lekkerste verse vis eten die heerlijk wordt bereid. In Spanje doen ze niet alleen aan avondeten, maar je kunt er in de middag ook al lekker eten. Zo kun je dus twee keer per dag warm eten en dus ook twee keer per dan genieten van een heerlijke maaltijd!

De mensen zijn vriendelijk!

In een ander land leven natuurlijk ook andere mensen en die hebben ook weer andere normen en waarden. Je hoopt natuurlijk dat je een goede klik krijgt met de mensen die in het land wonen. In Spanje staan de mensen erom bekend dat ze erg vriendelijk en gastvrij zijn en dat is natuurlijk fijn.