Het is ontzettend leuk om af en toe een gezellige avond met je vrienden te organiseren. Ben jij aan de beurt om binnenkort een vriendenavond te organiseren? Dan wil je natuurlijk dat alles goed geregeld is en dat het een geslaagde avond wordt. Daarom geven we je in deze blog een aantal handige tips voor het organiseren van een gezellige avond met je vrienden.

Bier- of wijnproeverij

Een bier- of wijnproeverij is een hele ontspannende activiteit om te doen samen met je vrienden. Onder het genot van allerlei lekkere biertjes of wijntjes kunnen jullie echt even bijpraten. Je kunt ervoor kiezen om de bierproeverij zelf bij jou thuis te organiseren. Zorg in dat geval voor kleine glaasjes, kies een klein aantal verschillende bieren uit, eet af en toe iets tussendoor en bouw op in alcohol.

Pizza eten in Alphen aan den Rijn

Natuurlijk hoort bij een vriendenavond ook een lekkere maaltijd. Zo is het super gezellig om lekker uit eten te gaan en bij te kletsen. Een pizza restaurant is hiervoor perfect. Wil je pizza eten in Alphen aan den Rijn? Dan kun je terecht bij Woodstone Pizza & Wine. Hier kun je terecht voor de lekkerste pizza’s, ook als je vegetarisch, veganistisch of glutenvrij eet en geniet je daarbij van een heerlijk wijntje. Een gezellige avond gegarandeerd!

Sportieve activiteiten

Houdt jullie vriendengroep van sportieve activiteiten, bijvoorbeeld omdat jullie samen een voetbalteam vormen? Dan kan het ook heel leuk zijn om een sportieve activiteit te ondernemen. Ga bijvoorbeeld een avondje paintballen, lasergamen of karten. 

Barbecue

Is het prachtig weer? Dan is het natuurlijk zonde om de hele avond binnen te gaan zitten. Verplaats de bierproeverij dus naar buiten en eet gezellig in de tuin of op het balkon. Ook kun je ervoor kiezen om een barbecue te organiseren. Een barbecue zorgt namelijk voor een relaxte sfeer, lekker eten en genoeg tijd om bij te praten. En wil je nog net iets meer uitpakken? Kies dan voor een barbecue workshop! Zo gaan jij en je vrienden als echte grillmasters weer naar huis aan het einde van de avond.

De stad in

Heb je lang genoeg thuis gezeten tijdens de barbecue? Dan is het altijd gezellig om nog even de stad in te gaan. Ga naar jullie favoriete café, of kies juist een plekje uit waar jullie allemaal nog nooit zijn geweest. Wie weet ontdek je zo juist wel een heel leuk nieuw café!