De zomer is in aantocht en dat zorgt ervoor dat we weer jurkjes kunnen dragen. Want ook op warme dagen kun je in een leuke outfit over straat gaan. Ben je toe aan een paar nieuwe exemplaren om je kast op te frissen? Maar weet je niet goed wat voor jurkjes trendy zijn komend seizoen? In dit artikel behandelen we wat jurken die een must-have zijn voor de zomer.

Lang
Vooral de lengte van de jurken valt op. Ze vallen vaak over de knie of zelfs tot op de enkels. Zo’n lange jurk geeft een hele elegante uitstraling. En kan zowel voor overdag als voor in de avond. Studio Anneloes heeft verschillende jurken in de collectie met diverse lengtes. Zo zit er voor iedereen wel een geschikt exemplaar tussen. Een lange jurk is ook heel geschikt voor de wat koudere dagen. Bijvoorbeeld in combinatie met een kort jasje. Dat maakt een lange jurk multifunctioneel.

Luchtig
Een luchtige jurk kan natuurlijk niet ontbreken voor de hele warme dagen. Deze jurken zijn vaak gemaakt van een ademende stof voor comfort gedurende de dag. Kijk bijvoorbeeld naar een Tramontana jurk, een luchtige jurk met een vrolijke print. Je komt helemaal in de zomer sferen met zo’n jurk aan. Ook voor een bezoek aan het strand kan zo’n luchtige jurk heerlijk zijn.

Print
Voor de zomercollectie van 2020 hebben de jurken veelal een print. Neem de uitvoeringen van Studio Anneloes bijvoorbeeld. Er zijn veel verschillende typen prints verkrijgbaar. Zo kun je op basis van je stijl een keuze maken die bij je past. Ook een Tramontana jurk is er in verschillende patronen. Op een zomerse dag heb je soms behoefte om je outfit aan te passen aan het weer. Dat kan perfect met een jurk met een vrolijke print. Zo loop je er trendy bij in de zomer.
Bron: Zwijnenburgmode.nl