Een mooie auto wilt natuurlijk iedereen! En mocht je dan een mooie auto hebben wil je dat ook wel laten zien. Je wilt graag opvallen. Dat kan je natuurlijk op verschillende manieren doen en die willen we je graag allemaal vertellen. 

Een paint-job

Zeker als je een enorm mooie auto hebt is dit een enorm goede keuze. Het mooie van een paint-job is dat je het enorm uitgebreid kan doen of juist enorm simpel. Wil jij bijvoorbeeld een fel groene kleur met donkere strepen er doorheen? Dat kan! Wil je gewoon mooi wit? Dat kan ook! Dat balletje ligt helemaal bij jou. Denk hierbij wel dat bepaalde auto’s enorm mooi zijn in bepaalde kleuren. Een ferrari bijvoorbeeld zijn enorm mooi in het rood! Een nissan skyline is enorm mooi in het zilver achtig. Naar de kleuren van de auto van Paul Walker in the fast and the furious! Zo zijn er nog wel meer auto’s waarbij dat het geval is. 

Regelmatig schoonmaken

Het regelmatig schoonmaken van je auto is ook enorm belangrijk. Niemand vind een vieze auto mooi natuurlijk. Denk hierbij natuurlijk aan de buitenkant maar ook zeker aan de binnenkant. Het mooie is dat er bedrijven zijn die dit allemaal voor je kunnen doen! t’ vosje carwash is zo’n bedrijf die ervoor kunnen zorgen dat je auto er weer uitziet als nieuw. Het mooie is ook dat je het zelf kan doen daar. Ze beschikken namelijk over wasboxen waar wel al het professioneel apparatuur staat waarmee je het dus zelf kan doen! Ze hebben bijvoorbeeld hogedrukreinigers die speciaal zijn gemaakt voor wasstraten om de lak te behouden van nieuwe auto’s of net overgespoten auto’s. 

Body modifications

Als je je auto echt echt echt wilt laten opvallen kun je er altijd body modifications op zetten. Denk dan aan dingen zoals een volledige bodykit, een spoiler, andere voor- en achterbumper, sideskirts of bijvoorbeeld een diffuser. Dit zijn allemaal best prijzige dingen. Houd daar dus rekening mee. Ook kan je denken aan bijvoorbeeld een andere uitlaat, andere koplampen, fenders of iets leuks met je dak zoals een dakspoiler.