Korte wimpers die recht vooruit staan. Welke mascara je ook gebruikt en hoe vaak je die wimperkruller ook gebruikt, het lijkt allemaal niet te helpen. Is dit voor jou herkenbaar? Ben je ook zo jaloers op al die meiden met die lange, diep zwarte wimpers die mooi omhoog gekruld staan? Dat begrijpen wij. Gelukkig hebben wij de oplossing.

Eyelash Lifting

Heb je wel eens gehoord van eyelash lifting? Hét geheim van al die vrouwen met die jaloers makende wimpers! Met deze behandeling geef jij jouw oogoplsag een ware metamorfose. Tijdens een eyelash lifting behandeling worden je wimpers gekruld. Hoeveel ze gekruld worden verschilt per persoon, want dit is afhankelijk van onder andere de lengte van je eigen wimpers. Het resultaat is echter altijd fantastisch! Je zult onder de indruk zijn van hoe lang je eigen wimpers zijn.

Doordat je wimpers gekruld worden en daardoor rechter op staan, zijn ze veel beter zichtbaar. Je krijgt een frisse, open blik en wanneer je daarna mascara aanbrengt worden je wimpers nóg even extra aangezet. Je wimpers worden letterlijk gelift.

Natuurlijke uitstraling

Wees niet bang dat je wimpers er nep uit komen te zien. Tijdens een eyelash lifting behandeling wordt er niks op je natuurlijke wimpers geplakt. Er wordt geen lijm gebruikt die je wimpers (nog verder) beschadigen en de behandeling is volkomen veilig. Je wimpers worden alleen gekruld, een soort permanent, maar dan voor je wimpers.

Doordat je wimpers worden gelift, lijken je wimpers langer. Het lijkt zelfs alsof je meer volume in je wimpers hebt.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Als eerste worden de wimpers goed gereinigd. Er mogen geen restjes oog make-up meer aanwezig zijn op de haartjes. Vervolgens worden je wimpers tegen de siliconen mal in de juiste positie gelegd en voorzien van een creme die zorgt dat de haartjes zo blijven staan. Geen last meer van haartjes die alle kanten uit schieten dus! Na de inwerktijd worden de wimpers weer goed schoongemaakt en is het resultaat direct zichtbaar.

Hollywood wimpers

Om echte Hollywood wimpers te creëeren, kan je je wimpers op een natuurlijke manier verlengen door middel van een wimperserum of door ze te laten verven.