Heb jij te maken met wallen onder de ogen? In dat geval kan meer nachtrust misschien de oplossing vormen voor dit probleem. Door goed te slapen, veel te ontspannen en gezond voedsel te eten kun je de wallen onder de ogen tegengaan. Het is echter belangrijk om te vermelden dat wallen tevens het gevolg kunnen zijn van genetische overdracht. In dat geval kan het erg lastig zijn om tot een oplossing te komen, hetgeen tot veel ergernis kan leiden bij mannen en bij vrouwen. Je ziet er door de wallen vermoeid uit, terwijl dit niet zo is. Een oplossing hiervoor is het toedienen van fillers onder de ogen, waardoor er meer volume ontstaat en wallen verminderen. Lees hieronder meer over een fillerbehandeling tegen wallen. 

Product van fillers

Er is sprake van een productie waardoor fillers niet schadelijk zijn voor de gezondheid van de huid. Dit is belangrijk om te vermelden indien jij graag ervoor wilt zorgen dat de wallen onder de ogen verdwijnen maar je zorgen maakt over de gevolgen van de ingreep. Er is echter geen sprake van een cosmetische operatie, er is slechts sprake van een behandeling. De behandeling duurt niet heel lang en hierbij geldt tevens dat je geen pijn zult ervaren. Bij Betan Clinics kun je terecht voor een behandeling. 

Kiezen voor fillers

Het is niet altijd verstandig om te kiezen voor fillers. Deze behandeling werkt namelijk niet altijd bij iedereen, waardoor het belangrijk is om voorafgaand aan de behandeling voldoende onderzoek te doen. Laat je vooral adviseren door een huisarts, die jij wellicht kan doorverwijzen. Een cosmetisch arts moet vervolgens beoordelen of een behandeling met fillers geschikt is voor de wallen onder de ogen. Het is soms onmogelijk als gevolg van een veel te losse huid, teveel pigment of teveel vocht onder de ogen. Laat je raadplegen door een consult om ervoor te zorgen dat je een foute keuze voorkomt bij het kiezen voor fillers. 

Hyaluronzuur

Een filler bestaat uit een natuurlijk middel genaamd hyaluronzuur. Dit is een middel dat van nature al voorkomt in de huid, waardoor het middel niet schadelijk zal zijn voor jouw gezondheid. In de loop der jaren zal de stof in de huid weer afnemen, waardoor de resultaten na afloop van de behandeling niet permanent zijn. Fillers vormen een oplossing voor de wallen onder de ogen indien er sprake is van een situatie waarbij geldt dat er te weinig volume onder de ogen is. Dit tekort aan volume wordt door de filler aangevuld, waardoor jij een jonge uitstraling krijgt.