Ben je intensief bezig met sporten en eet je iedere dag gezond maar krijg je dat buikje maar niet weggewerkt? We snappen dat dit heel erg frustrerend kan zijn en nemen daarom een effectieve oplossing met je door. Een liposuctie van de buik is een behandeling die ervoor zorgt dat overtollig vet verwijderd wordt.

Liposuctie bij de buik, de behandeling

De behandeling begint bij het maken van foto’s. Vervolgens worden de contouren afgetekend en zal de arts in kwestie bepaalde plekken de huid verdoven. Zo wordt ervoor gezorgd dat je er niets van voelt. Met behulp van de BodyTite-handstuk wordt het aanwezige vet weggezogen. De huid wordt samengetrokken door de warmte van de onderhuid.Hierdoor trekt het strak. Als de behandeling voltooid is zal de huid worden verbonden en is het dragen van een elastisch pak de vervolgstap. Deze moet je tot wel vier weken dragen. Je hoeft niet te blijven na de behandeling. Je mag lekker naar huis maar zorg er welvoor da tje iemand meenemt die je thuis kun tbrengen. Je mag niet deelnemen aan het verkeer in verband met de verdovingen. Liposuctie buik behandeling inplannen? Neem contact op met Nationaalhuidcentrum.nl.

Wat kost een liposuctie bij de buik?

Wat de kosten exact zijn van een liposuctie bij de buik hangt natuurlijk af van hoeveel zones er behandelt moeten worden. Dit kun je niet zelf bepalen maar dat doet de behandelend arts die dit bespreekt bij de eerste afspraak. Dit is een intake gesprek waarbij je alle informatie krijgt en natuurlijk zelf vragen kunt stellen. Als je één zone laat behandelen kost dit zo’n € 410 euro. Moeten er vijf behandelt worden kan de prijs oplopen naar € 845 euro. Er wordt van te voren altijd duidelijk gemaakt wat het totale kostenplaatje wordt. Hou er rekening mee dat aan het intakegesprek vaak ook kosten zijn verbonden.

Is liposuctie bij de buik voor iedereen geschikt?

Helaas kan de liposuctie bij de buik behandeling niet bij iedereen worden uitgevoerd. Mensen met een hoger gewicht kunnen geen aanspraak maken, je moet het dan ook absoluut niet zien als een vorm van afvallen. Het is een behandeling die je huid strakker trekt als het na vele sporten en diëten hiermee niet lukt.